Budget Home Store Mooie meubels voor een scherpe prijs

In Nederland staan er zestien prachtige winkels van de keten Budget Home Store en in dat rijtje prijkt ook de vestiging in Winterswijk. Aan de Europalaan 107 vindt u een ruime keuze aan betaalbare meubels.


Tekst: Wim Aalderink   |   Foto: Franz te Loo

Of je nu je woonkamer, slaapkamer of eetkamer opnieuw wilt inrichten, bij Budget Home Store is er voor iedere smaak een passende oplossing. De winkel biedt een ruime keuze aan betaalbare bankstellen, eettafels, boxsprings, relaxfauteuils en alles wat wonen aangenaam maakt. Kortom, een woonwinkel voor ieders interieur! Ook kunt u probleemloos de zojuist aangeschafte boxspring compleet maken met een dekbed en een comfortabel hoofdkussen, maar ook met een bijpassend nachtkastje en een linnenkast. 

Budget Home Store kan haar prijzen laag houden omdat de klant de meubels zelf afhaalt en monteert. Dat wil echter niet zeggen dat u alles zelf maar uit moet zoeken. Deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze. In de RTL4-uitzending Plezier & Passie kunt u zien hoe de medewerkers u helpen bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk kunt u zich eerst oriënteren op de webshop voor u naar de winkel komt, maar rechtstreeks bestellen via de webshop kan ook. 

www.budgethomestore.nl

Bekijk andere artikelen

arrow_upward