Leon te Kempel Tweewielers 'Service is vooruitkijken'

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Leon te Kempel begon als zelfstandig ondernemer. In die tien jaar is er veel veranderd in de wereld en zeker ook in de wereld van de fiets. Denk alleen maar aan de elektrische fiets die inmiddels niet meer weg te denken is uit het straatbeeld.


Tekst: Wim Aalderink  |   Foto: Franz te Loo

Levertijden van meer dan een jaar zijn ook in de wereld van de tweewielers geen uitzondering meer. Een probleem dat Leon heeft ondervangen door een enorme voorraad aan te houden. Hierdoor kunnen de meeste klanten binnen één à twee weken op hun fiets naar keuze zitten en vaak ook nog tegen een scherpe prijs.

Groot ingekocht
Leon heeft de voortuitziende blik gehad om eind 2021 nog fors in te kopen tegen de toen geldende prijzen. Met als gevolg dat de prijsverhogingen van begin dit jaar voor veel modellen (nog) niet van toepassing zijn. “Service is vooruitkijken”, zegt hij. En dat adviseert hij ook zijn klanten. “Mocht u een nieuwe fiets willen kopen, wacht dan niet met bestellen. De uitlevering kan altijd later.”

Ook onderdelen heeft hij groot ingekocht, zodat goed en snel repareren van fietsen vrijwel nooit een probleem is. En wilt u eerst een testfiets mee? Geen probleem. Leon heeft er dit jaar meer dan ooit!

www.leontekempel.nl

Bekijk andere artikelen

arrow_upward